Ennen vällyjen alle vetäytymistä onkin hyvä hetki kirjoitella kuulumisia. Hurtat ovat simahtaneet jo tunteja sitten. Viikonlopuista tulee nykyisin otettua kaikki irti - samoin koirista. Hallilla on tullut harkattua eilen ja tänään ahkerasti kontakteja Bean kanssa. Viime kisoissa nimittäin puomilta tuli virhe jok'ikisellä radalla (=3x). Ilmeisesti kisoissa olen antanut sen lähteä liian liukkaasti, vaikkakin luvan kanssa, koska nyt Bea ei odottele enää edes harkoissa kontakteilla. Kokeilin palauttamista, torumista ja murahdusta, mutta ne tuntuivat vievän vain huonompaan suuntaan. Onneksi olen saanut paljon hyviä vinkkejä, mitä voisin kokeilla. Pitäisi taas vain muistaa, että hiljaa hyvä tulee...

Viime sunnuntaina olimme siis Liedossa kisoissa. Täytyy sanoa että vaikka hauskaa olikin, niin kolme kisaa alkaa olla jo vähän liikaa. Sen verran väsynyttä oli oma menoni illan viimeisellä radalla. Puomista huolimatta Bea meni upeasti: takaaleikkauksissa ja sylikäännöksissä ei ollut mitään ongelmaa. Näin ensimmäistä kertaa Bean menoa myös videolta ja tuntuuhan tuo hurtta nauttivan kisaamisesta aivan täysillä! Tässä hieman kuvia Bean fanclubille:

Kesyhilleri toikkaroi taas matkassa mukana ja sai pelmuta uljaiden poikakoirien kanssa sydämensä kyllyydestä - ensin Juuson, joka nousi kakkosiin HURRAA!!!, ja sitten ihanien bortsupoikien Zaggan ja Fleetin kanssa. Meidän muiden kahvitellessa alhaalla, Fretti piipitti yläkerrassa painiessaan kaksosten kanssa. Oli mukava nähdä Marikaa ja Kimmoa pitkästä aikaa.

Fretillä oli tänään näytön paikka. Sen piti esiintyä puolelle tusinalle tarkkasilmäisiä tätejä. Arttu intoutui viikonlopun kisoissa ehdottamaan, että alkaisi opettelemaan agilityä Freyan kanssa. Niinpä MINÄ kävin Freyan kanssa tänään alkeiskurssin pääsykokeessa. Noh, täytyy miehen puolustukseksi sanoa, että työvuoron takia ei aikainen aamuherätys tuntunut fiksulta ja tuurasin siksi ilman suurempia muttia ohjaajana. Kuumaverisyydestään huolimatta Freya suoritti tehtävät ihan mallikkaasti ja kuuliaisesti. Onko muuten kepo enää kepo, silloin kun se alkaa itsekin huseeraamaan agilitykentällä eikä enää sen laidalla?

Päivän päätteeksi Freyan iso haukotus