Nyt on sopiva hetki blogin päivitykselle. Meille nimittäin muutti viime  viikonloppuna pieni, mustavalkoinen otus nimeltään Tyra. Sen työnimi oli Vauhti, mikä onkin sille erittäin kuvaava. Pieneksi pennuksi sillä on uskomattoman hyvä motoriikka ja nopsat jalat. Bea ja Freya ovat kummissaan pikkuruisesta riiviöstä, eivätkä välillä tiedä, miten päin olisivat. Yhteiselo on sujunut kuitenkin nätisti.

Tyra on varsin itsevarma pakkaus. Ensimmäinen matka kotiin sujui hyvin Artun sylissä. Alkuun piipitettiin (lähinnä tylsyyttä) hetki ennen kuin nukkumatti veti pisimmän korren. Kotona se pähkäili lyhyen tovin keskellä olohuoneen lattiaa ja lähti sitten tomerasti häntä kippuralla tutkimaan uuden kotinsa nurkkia. 

Nyt Tyralla on jo täysi tohina päällä. Pihalla tutkimusretket laajenevat kerta kerralta ja seuraavien päivien missiona onkin luoksetulon opettelu. Oman nimensä se tunnistaa jo hienosti, mutta nimellä viekoittelu ei välttämättä enää toimi sataprosenttisesti, kun tirriäinen päättää seurata isosiskojaan. Uteliaisuutta ja rohkeutta siltä ei kyllä puutu. Kertakaikkisen ihana pentu!