Lumi on sulanut jo pihasta lähestulkoon kokonaan. Järvellä uskaltaa vielä kävellä - tosin varovainen saa olla. Freya kävi jo polskuttelemassa sulassa rantavedessä. Punkkiaikakin on ikävä kyllä jo alkanut; löysin nimittäin toissapäivänä Freyan otsasta ensimmäisen sellaisen.

Tuulimyllytkin ovat näköjään voitettavissa. Treenasin Been kanssa ahkerasti kontakteja koko edellisviikon ja osallistuimme HalliCupiin harjoitusmielessä. Ensimmäisellä radalla laitoin palkan odottamaan sekä puomille että A:lle. Hyvin pysähtyi namilautaselle. Toisella radalla kokeilin ilman palkkaa. A:lla Bea lähti ilman lupaa, mutta palasi takaisin: ai niin, tää oli tää. Puomilla sujuikin suunnitellusti. Sunnuntaina käväisimme Messukeskuksessa kisaamassa Risto Ojanperän radan. Rata meni tosi hienosti ja sulavasti. Kontaktit olivat miltei täydelliset. Ainut harmillinen virhe tuli renkaalta. Olin ilmeisesti niin tohkeissani loppuradasta, että A:n jälkeen ehti jo käväistä mielessä, että "hitto soikoon, tästähän on tulossa nolla" ja myöhästyin millisekunnin käskytyksestä. Rengas on ilmeisesti vielä sen verran epävarma Bealle, että se ei vierailla esteillä osaa sitä hakea, vaan pysyi nyt kädessäni kiinni ja ohjautui ohi. Harmillinen virhe, mutta saimme vähän lohdutusta, kun pääsimme silti palkintopallille.

Minulla alkoi eilen loma ja sen kunniaksi heräsin aamulla jo seitsemän jälkeen. Kävimme Fretin kanssa hallilla. Seurana meillä oli Pilkku ja Maarit. Tutustutimme Pilkkua esteisiin. Alussa Pilkku oli vain niin tohkeissaan bestiksestään Freyasta, ettei kiinnostunut lainkaan meidän ihmisten kanssa touhuamisesta. Pienen telmimisen jälkeen se kuitenkin innostui tekemiseen ja meni rohkeasti suoraan ja sitten myös käyrälle vedettyyn putkeen. Kokeilimme myös hypylle ohjausta ja keppejä. Innokas pikkumies hoksasi hienosti nekin. Pilkku on kyllä aika metka pentu sekin - täynnä virtaa ja halua touhuta!

Liisa haastoi meidät etsimään kuvia.

1. Avaa kolmas kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse kolmas kuva kansiossa, ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään samoin

Järkkärin myötä kuvakansioita on alkanut löytymään julmettu määrä eri tietokoneilla, tikuilla, ulkoisilla kovalevyillä yms. yms. Hieman soveltaen löysin kuvan pikku-Freyasta lepäämässä leikkituokion jälkeen. Pään alla on Hämy, joka oli ennen Bean "lutkutus"-lelu. Bea nimittäin imi aina ennen nukahtamistaan hämähäkin keskiruumista niin että sen kaikki 8 jalkaa liikkuivat ihan kuin Hämy olisi elossa. Pikkupennun tultua taloon Hämystä tuli Freyan kaveri, jota se ei jostain syystä yritäkään pureskella rikki.

Seuraavaksi haastan Astan & Päivin ja Samin, Maijan ja Karman sekä Ilja-sedän, jonka täytyy nyt näköjään perustaa oma blogi!

Pienenä loppukevennyksenä lintuja. Kuvaajana Arttu, jolle on kasvanut viides raaja, joka muistuttaa erehdyttävästi kameraputkea.

Lehtopöllö (Strix aluco) lähettää Kukkalantielle terveisiä

Isokoskelopariskunta