Säät ovat taas ihanasti lämmenneet ja aurinkokin paistelee välillä. Järvivesi on kyllä tällä hetkellä turkasen vilpoista, mutta se ei estä koiria lilluttelemasta rannassa.

Kuplia mä metsästän...

...tahdon saada suuren.

Vepe Bea

Olimme eilen paimentamassa. Bean itseluottamus on ilmeisesti parilla viime kerralla kohentunut, että nyt se sai lampaat oikein hienosti liikkumaan eikä väistänyt enää tuijottelijoita. Kokeilin muutamaa lyhyttä hakukaarta: vasemmalle hyvä, mutta oikealle ei tahtoisi lähteä ja edelleenkin leikkaa helposti. Bea vaatii vielä painetta, jotta malttaisi pitää etäisyyden hyvänä. Freyalla oli vauhtia vaikka muille jakaa. Olen tehnyt nyt hetken aikaa ilman liinaa. Liekö pennulla pientä väsymystä, mutta tänään se ei kuunnellut käskyjä ihan yhtä hyvin kuin yleensä. Ensi kerralla pitää laittaa liina painoksi ja muistaa myös itse liikkua hieman enemmän.

Tänään olimme käymässä Siuntiossa epävirallisissa agikisoissa. Jatta ja Vanilla korkkasivat kisauransa mölliluokassa. Meno oli oikein hyvän näköistä! Parivaljakko otti kontaktit huolella, eikä lähtenyt edes hakemaan tulosta, mikä oli mielestäni oikein fiksu päätös. Bea osallistui kontaktiharjoitusmielessä myöskin kisaan. A:n Bea juoksi alas hyvin, mutta toisaalta karkasi ilman lupaa. Uusintaradalla palautinkin sen takaisin. Puomi sen sijaan oli jälleen loistava!!!

Freya ei ikävä kyllä vielä päässyt kisaamaan, mutta otin kentän laidalla pennun iloksi muutaman hypyn. Kaikesta hulinasta huolimatta Fretti jaksoi keskittyä yhteiseen tekemiseen täysillä. Alla muutama kuva viime viikon harjoituksista. 

Huomenna olisi tarkoitus mennä hurmaamaan näyttelyväki Been kanssa. Jos nyt ei tule hyvää arvostelua, niin ei sitten milloinkaan. Bean turkki on nimittäin nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan. Vaan onhan tuo pirpana niin pieni ja hentoinen...

Suloiset tytöt

Freya

Nyt väsyttää