Kävimme eilen pitkästä aikaa Helsingin vierailulla. Tyttöset tapasivat Vanillan ja Danin. Freya oli tosi pop molempien mielestä. Freya oli Vanillalle aluksi tosi tiukkana ja ärhenteli heti, kun Vanilla lähestyi minua. Komesin Freyaa muutaman kerran tiukasti ja sen jälkeen koirat leikkivätkin sulassa sovussa. Vauhti vaan oli niin hirmuinen, että päätä huimasi.

Olisi luullut, että tänään neideillä olisi virtaa pikkaisen vähemmän, mutta vielä mitä. Nykyisin aina, kun tulen töistä kotiin, alkaa viimeistään kotipihan portilla sydän pamppailemaan: "Mitähän koiruuksia ne ovat tänään keksineet..." Bea oli pentuna tosi kiltti jäädessään yksin ja kaikki pahat tekonsa se teki meidän ollessa kotona. Freyan kohdalla on ihan toisin ja alkaa tuntumaan siltä, että se vetää isosiskonkin mukaan temppuihinsa.

Tänään oli vastassa ihan normaali tekstiilitaidenäyttely lattialla, mutta sen lisäksi oli puutarhurimme käynyt siistimässä jukkapalmun runkoa. Mutta kaikista mukavin ylläri löytyi sängyn päältä. Nimittäin puoliksi syödyt pikkuhousut. Freyan ruokavalio onkin illalla koostunut lähinnä paraffiiniöljystä...

Olimme illalla agilitytreeneissä ja olipas taas mukavaa. Marju oli tehnyt meille jälleen kerran haastavan radan ja ajattelin heti, ettemme pääse kuin muutaman esteen kerrallaan. Radalla oli jaakotuksia ja vippauksia ja saksalaisia, mutta niistäkin huolimatta rata sujui yllättävän hyvin. Bea oli kuin enkeli ja itselläni toimi pää enkä unohdellut rataa. Eihän se välttämättä ollut mitään kaunista katseltavaa, mutta kehitystä tapahtuu kuulemma koko ajan. On se vaan niin mukava kuulla, kun itsestä tuntuu, että tallataan vain paikoillaan. 

Siskon perheeseen tuli uusi perheenjäsen - nimittäin pieni poikakoira, työnimeltään Pilkku. Viikonloppuna tytöt pääsevät opettamaan "serkulleen" suvun tapoja. Arttu kävi kuskaamassa siskon ja pennun uuteen kotiinsa. Illalla Bea ja Freya haistelivatkin jokikisen neliömillin Artun housuista, jotka taatusti lemusivat pojanrääpäleelle. Bea luultavasti näkee ensi yönä painajaisia siitä, että meille tulee TAAS uusi kiusankappale...