Freyalla alkoi eilen pentukoulu. Arttu oli hihnan toisessa päässä. Minä tyydyin seuraamaan kentän laidalta. Olin luvannut olla huomauttelematta ja pidin myös lupaukseni. Ei edes tehnyt tiukkaa! Artulla meni Freyan kanssa oikein mukavasti. Pikkuisella oli alussa hirvittävästi virtaa ja se intoutui haukkumaan heti, jos joku muu alkoi tekemään jotain ja lähti herkästi tuijottelukisaan. Ryhmä vaikutti tosi mukavalta ja pennut kivoilta. Ensimmäisellä tunnilla harjoiteltiin mm. luoksetuloa, istumista ja leikkimistä. Freippari oppi tunnin aikana hienosti keskittymään Artun kanssa tekemiseen toisista pennuista huolimatta. Lopussa pennut pääsivät leikkimään toistensa kanssa. Freyaa oli kuulemma jänskättänyt isommat pennut, vaikka se hihnassa isottelikin niille. Hyvä muistutus taas itselle, että parempi olla antamatta Freyan tutustua toisiin koiriin hihnassa, niin ei ehkä opi riekkumaankaan sen turvissa.

Harjoittelin sillä aikaa Bean kanssa kontakteja. Ja nehän menivät loistavasti! Vitsit, kun olisin tehnyt ahkerammin kontaktiharkkoja jo ENNEN kisoja...

Illalla Freya oli aivan sippi. Se köllähti syötyänsä pöydän alle ja nukkui siellä meidän touhuilusta huolimatta koko loppuillan. Bealla oli kerrankin ihana rauha!